September 03, 2011

dalam hati ada taman, katanya.



sekarang, hati ni rasa semakin ceria. hari-hari senyum. orang kata, dalam hati ada taman. tak pun, butterflies in my stomach. tapi rasanya ketupat, nasi impit, kuih muih je yang banyak dalam perut ni. heee.

nama dia Norman. berumur 23 tahun dan merupakan seorang nelayan yang berjaya. hehe. tang nelayan tu tipu. dia seorang yang sporting, gonjeng ( ibu den yang kata ), pemalu, open minded, dan suka bergurau. sumpah, aku baru saja kenal dia. tak sampai sebulan. tapi dia selalu buat aku ketawa. dan aku pula, paling suka tengok senyuman dia.


taraaaa!!! iklan Colgate sekejap. hehe.

insyaAllah, insyaAllah, insyaAllah. kalau ada rezeki dan jodoh, makan spaghetti bolognese lah saudara-mara , rakan taulan, guru-guru, dan jiran tetangga aku. haha. kompem ibu aku tak bagi korang makan spaghetti. nasi minyak nak tak?

nah. dengar lah lagu raya yang aku rasa, sesuai untuk aku dan si dia. cewah ! bak kata adik aku, raya tahun ni aku berdua. :)

akhir kata, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin. tak sabar rasanya nak makan nasi ayam penyet yang ucu den buat esok.

5 comments:

nub said...

wow!

bahagia leeetuuuu

harhar

Afeeqa said...

hahaha. mesti la bahagia nub oiiii. ;))

shafiena said...

congrate kawan..jangan lupe kat saya..nanti kitorang bawak adiah yg pertama tilam malam pertama..hahaha :))

Big Mama Bundle's said...

U, gonjeng tu pe??

Afeeqa said...

pinat: haha! mana tilam tu? sengal.

Big Mama Bundle's: gonjeng tu ialah sejenis penyakit otak masuk air. lebih kurang gitu la. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...