May 03, 2012

cara untuk UNFOLLOW blog bagi beginner

ok. ini untuk yang beginner. yang dah pro tutup mata pun boleh buat.

p/s: klik gambar untuk gambar yang lagi besar. print gambar kalau esok ada masuk dalam ujian.


1



2


3



4)


5


 6


 7


 8
(terror korang. tu aku bagi Honey Star satu biji)

jadi tak? kalau jadi, tahniah sebab dah follow blog yang tak best atau mungkin mereka meloyakan kamu. HAHA!
kalau korang sama-sama follow memfollow, alamatnya masing-masing akan ada kurang sorang follower la. sebab bila si owner blog perasan kau dah tak follow dia, confirm dia pun unfollow kau.
kesah ke? tak semua follower baca setiap entri yang korang post.
percayalah.

selamat mencuba ye Fara . aku dah follow kau balik. HAHA! sebab kau tanya macam mana, so kau lah mangsa unfollow aku. haha.

ok. dah tak sabar tunggu baby girl yang berumur 2 hari balik dari hospital.

8 comments:

♥e'in♥ said...

wie syg! aku tahu laa care nie.. masalahnye xleh.. die ckp 'error performing your request'

Cik Siti Hajar said...

wie.. to dashboard lama wie..

Afeeqa said...

fara: tu maksudnye ko kena cuba lagi lain kali yer. hehe. :D

hajar: nak yg baru punya ke? nanti wie tunjukkan.

~LoVE PiNk~ said...

wahh wie dah jadi org pakar blog laa..cekgu wie!!

Afeeqa said...

haha! saje la tu ekyn. ehem2. call me, Sifu. wakakakaka!! :))

Maisarah Azmi said...

thanks for info

Afeeqa said...

tiada masalah, Maisarah. :)

ekin schmidt said...

salam kenal :)
155 tu sy ..
eh utk dshboard yg bru cne ea?
sbb mcm xbest je folow blog yg da xaupdate.

slah folow nk unfolow xtaw ..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...