January 08, 2014

2014

Assalamualaikum.

selamat tahun baru 2014. selepas 9 bulan blog ini terbiar, baru kali ini berkesempatan untuk menghapdetnye.
tahun lepas sangat hectic bagi aku. pelbagai dugaan, masalah dan rintangan berkaitan perkahwinan. dan alhamdulillah, aku selamat di ijab kabulkan dengan pilihan hati aku, Norman. mana nak sangka, dapat berkahwin dengan suami nama artis. HAHA! nama je lah. tapi suara dia ala-ala Norman KRU. sedap. mak suka. hahahahaha!!!


terima kasih kepada semua yang banyak membantu & menjayakan majlis kami. keluarga, adik-beradik, sepupu sepapat, saudara-mara, jiran tetangga, tok kadi yang nikahkan dengan cepat sekali sampai tak sempat nak merasa sedih lepas sah bergelar isteri (hahahaha!!), dan yang paling banyak berkorban sangat-sangat, ibu & ayah. terima kasih ibu & ayah kerana berkorban masa, duit & tenaga bagi merealisasikan idea dari wiwie yang dari mana entah datangnya. heeee.


sekali lafaz. sah! sah!


terima kasih kakak ku yang seorang kerana melayan kerenah aku untuk idea kad kahwin. kad kahwin je pong. simple je pong. tapi sampai kena buat 3-4x design.


tema rustic. terima kasih Jendela Impian Mempelai. suka sangat pelamin ni.


ok. itu saja lah gambar kahwin yang ada. itu pun cuma ambil dari mana-mana tempat yang dah di post. gambar kahwin semua dalam pendrive. sampai sekarang tak tengok lagi pon. elakkan gambar habis rosak je dalam pendrive tu.

btw, terima kasih juga untuk staff-staff ART UDSB yang membantu packed kan goodies, percikkan api & asap masa acara potong kek. waaaaaaa~ mak sukaaaa!!!!

lepas kahwin pindah Kuantan. sekarang JB balik semula.

ok. itu saja. ini entri tak tahu la pasal tahun baru ke pasal kahwin. haha. lantaklah. busy ni. (sangat~).

bye!


oh ye! azam tahun baru ni ialah .............. (niat dalam hati)
dah tercapai baru bagitahu.


bye lagi!





4 comments:

Ida Rohayani said...

lorrrrr.... x taw pun wiwi kwen
:(

Ida Rohayani said...

lorrrrr.... x taw pun wiwi kwen
:(

Anonymous said...

suwiiitttt

Afeeqa said...

kak ida: yeke kak? kita dah hantar kad jemputan dekat rumah desa jaya kak. :(

anon: :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...