July 14, 2010

interview lagi

*short update from ART UDSB using kak zee's broadband. tq kak zee. 

esok entah kali ke berapa aku pergi interview untuk kerja. kali ini, lokasinya di City Square. interview pukul 2pm. nampaknya esok kena follow kakak aku pergi office. kalaulah tempat kerja ni nanti bagi gaji ikut yang aku minta, tak ada la aku rugi sangat. tapi kalau dia kasi gaji bawah yang aku minta, perghh agak sakit. 

aku dah kira-kira, tambang pergi balik plus duit makan mungkin RM2 saja sehari, total untuk 26 hari semuanya RM260. 

perghh. sakit lagiii.

akhir kata, membaca itu amalan mulia.

*adoiii. bilalah rumah nak ada internet balik nieeeeee.

2 comments:

♥farra♥ said...

bhahaha.. kne demand ckit lau mnx gaji..

TTT said...

alololo cian die.. dpat kan syg keje tu..congrates!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...