July 22, 2010

MPH JB City Square

sekarang ni aku dah mula kerja. bahagian retail. so aku kena kerja ikut shift. baru 3 hari aku kerja, tapi aku dah mula cuti hari ni. hehe. esok kerja, tulat cuti lagi. yadaa yadaa. 

setakat ini kerja baik-baik saja. belum ada feel nak cuba kerja lain. oh bos! terima kasih belikan getah rambut untuk saya. haha. semak yer mata bos tengok rambut saya? :P

kalau rasa-rasa you all nak order or reserved buku, boleh call saya ya. sebab saya ada di bahagian customer service department untuk menerima tempahan anda. cewah!

buku yang banyak menerima tempahan ialah Once a Jolly Hangman & Perubatan Islam Menangkis Kejahatan Makhluk Halus.


hello. MPH jb city square. afeeqa speaking.

10 comments:

Sir Marcello said...

temporary ke permanent?
syoknya..leh baca buku free...hehhe

keja leklok =]

Zurina Majid said...

wie, nnt aku dtg melawat ko ;p

♥farra♥ said...

poyo gile!! hahaha..

NURUL said...

ohh dah keja ? selamat bekerja

Afeeqa said...

sir marcello- permanent. boleh pinjam buku gak kat situ. hehe.

insyaAllah. doa sy boleh bertahan lama yer. ;)

iena- yes! bagus iena. dtg cpt sikit. jgn lupa buah tgn. haha. :))

farra- well. mari ke customer service counter. hahaha. :P

kak nurul- sudah kak. terima kasih kak. :)

fairy said...

hei, welcome to "work world"

good luck!

Sedikit pesanan biasa.
Pressure keje tak sama dgn study.
Bersedia dan bertabah la ye.

:)

TTT said...

leh jumpe feeqa kat cs hehe :D

Dakjaat™ said...

wah!! :D ok per book store... :) kerja elok2..

Afeeqa said...

fairy- kita dh rasa dh pressure pertama dlm masa minggu ke-3 kerja nie. smpi nangis tau. huhu.

Afeeqa said...

TTT- yup2! mari turun CS yer TTT. c u At MPH. hehe.

dakjaat- insyaAllah. stakat nie enhoy lg la keje sini. hehe. jom beli buku! haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...