September 02, 2009

SPOing

arghhhh! exam tadi tak cukup masa. sakitnya hatiiii....
habis la paper hari nie. dua muka surat terakhir sah-sah tulisan aku jadi cakar ayam.
huh! masa yang sangat mencemburui aku.

tak payah cakap pasal paper yang dah lepas. sekarang nak prepair rambut pakai Sunsilk smooth & manageable supaya rambut yang dah di ganyang masa exam tadi terurus semula. lepas nie ada photoshoot dengan Linda. gituuuuuu. haha!

4 comments:

yanalolu'xx said...

msti gempak paper SPO td ekh..

pewiitt..

nk gi photoshoot..

perlukan model??

on liyana ke 32999

:P

Afeeqa said...

gempak ape nyer klo xcukop masa. mknenyer isi pon xcukop aw. huhu. :(

haha! xpe2. stakat nie kitorg cukop model. xcukop nnt bru roger yana k. :P

ayeencomot said...

xpe.cuba lagi next ppr.

ps:mst cam sial eyh xckp masa..esp essay..gulp..gulp..cuak oh..

Afeeqa said...

next paper nie mcm xterdaya je nk jwb. sbb penat sgt dah. huhu.

ps: agak la cam sial kot. ihii. hope result xcamtu. exam nie lebih kurg kena jwb mcm essay la gak. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...