January 20, 2010

happy and unhappy

nama: aisyah damia
umur: tak di kenal pasti
hobi: melombong

mood i hari ni happy sikit. sebab lampu toilet dah di tukar walaupun terpaksa pergi menjongolkan muka dekat maintenance department. aicehh! terima kasih cik abang maintenance.

tadi dalam kelas, member member melayan i buat caller ringtone. hehe. i buat semua tu untuk kenangan kita bersama. lagi berapa bulan je i boleh dengar & tatap muka korang semua. thankz ya! mooh happy makin bertambah ni. lalala~

oh ya! sorry ye abang maintenance sebab tadi masuk rumah mesti bau busuk kan? sebab i sendiri tak tahan bau nya bila masuk rumah tadi. mesti macam confuse je kan tadi. entah masuk rumah anak dara ke rumah bujang. lalala~ housemate ku. sila hapdet meja makan kita tu, ok? mood i sudah tukar kepada unhappy dah nie.

akhir kata dari i,
simpanlah mana yang perlu, buanglah mana yang patut.

mari melombong gaya damia. lalala~

2 comments:

butterfly said...

ishhh..xsenonoh ko wie..

Afeeqa said...

hahaha! cakap je. buat tak.
saya nak cupcake plssss! hehe. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...