January 16, 2010

lesson for today


sekarang dah pukul 245am. bermakna hari ni hari sabtu. hujung minggu. cuti. kelas tak ada tapi assignment tetap maintain.

i baru balik melepak. melepak dengan orang yang banyak pengalaman. banyak punya story. nasib baik tak ada topik bola. kalau tak time time tu juga tidur.

i happy sangat walaupun mereka tengok i macam banyak diam. tapi serious best. i suka lepak dengan orang yang banyak experience ni. sebab benda tu bukan teori, tapi realiti.

so, lesson for today, don't judge the book by its cover.

biar terbuka sikit, supaya kita tahu isinya. kalau tutup semua, tapi dalammmmm......opsss!

mengantuk. nak mimpi siapa ek malam ni.

3 comments:

Putri Ramlan said...

alaaa. adik tak suka tengok bola ke?? tak leh geng lah camni.. :P

The Gadis Qodoq said...

wah! handsome lelaki itu. boyfriend anda kah? hihihihihi.

Afeeqa said...

kakak: haha. bukan la xsuka sgt. adik sokong malaysia. tapi diorang sokong MU & liverpool. hehe. kira geng je la kita kak. :P

qodoq: ihihihi. boyfriend sy kah? of course not. budak bawah umur dia tu. ihihi. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...