January 04, 2010

Serangan air mata

pukul 2:24AM. hujan lebat. selebat air mata aku yang mengalir. wtf! kenapa la aku boleh menangis sebab budak perempuan pra-matang nie?

"sebab akak pun kan baru lepas clash"

wtf! hina sangat ke orang yang macam aku nie? yang baru clash nie? apa kaitan aku clash dengan hubungan kau?

arghhhhhh! gila punya budak perempuan. call aku pagi-pagi buta, plus keadaan aku yang tengah pening kepala tu. menyesal aku angkat call kau tau. menyesal juga aku sebab dengar kau menangis sebab lelaki & masalah tu datang sendiri disebabkan kau yang mempunyai rasa cemburu yang menebal. arghhhhhhh! nyah kau jauh-jauh!

nama tak melambangkan peribadi langsung. AYU. ayu sangat ke kau?! aishhhh! marah betul aku.

* bodoh-lah. single pon boleh jadi masalah.
** entri pertama mencarut untuk tahun nie.

6 comments:

hazlynda kushairi said...

sabo.
satu permulaa tak baek tu.
samalah kite ek?

Afeeqa said...

tu la pasal kak. hope perkara tak baik nie hanya utk permulaan tahun saje. :)

Irine Nadia MaRceLLo said...

ayu sleeping kan nama die?irine kenal!

verani2 dia buat akk kita nih nangis! nnt irine leshing dia!

akk..sabo23!!

Putri Ramlan said...

sabar dik.. if dia tak matang, u have to act one ok? :)

Muhammad Ariff said...

aduhh,
sabar je lahh :)
bru lps clash jgk. terbaik knn? :)

btw, link exchange mauu?

Afeeqa said...

irine: kalau gitu kita tukar la nama dia. jadi ayu slapping. hehe. tengah besaba nie dik. :)

kak putri: itu sudah pasti kak. sebab umur adik dah 20. ihihi. :D

muhammad ariff: wah! clash itu terbaik ye? huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...