February 05, 2011

nick name baru aku, Ana Ramlee


aku dah banyak kali perasan. sesetengah kawan aku, kalau dah ada buah hati, terus lupa kawan. fokus 100% pada buah hati pengarang jantung tu. aku tak kesah.
aku rasa bersyukur, sebab ada ramai lagi kawan aku yang ada buah hati, tapi masih ada lagi ruang di hati mereka untuk aku. :)

terima kasih Chort, sebab kau selalu bawa aku jalan-jalan dengan Naim. dan masa tu, aku tak rasa tersisih. :)

terima kasih Saadah, sebab Ejoy sudi tolong aku masa susah (repair kereta). :)

terima kasih Wan, sebab Hakim ermm ermm sudi jumpa aku kot. hehe. dan dia sangat peramah! :)

mungkin aku terlepas pandang kawan aku yang lain. aku manusia biasa, jadi, tolong ingatkan aku.
disebabkan aku pakai baju kurung masa jumpa mereka, so nick name sekarang ialah Ana Ramlee.

10 comments:

Zurina Majid said...

huwaaaa, bile pulak nk lepak ngn ko ni wie~~~~~

Afeeqa said...

tah. bila iena? kita jiran taman pun still xde jumpa2 lagi. :(

nub said...

hy ana ramlee... hehehe

Afeeqa said...

oh hi nub ! hahaha. sengal.

durianjawa said...

thanks wie..
satu penghargaan bila 'ana ramlee' bubuh nama aku dalam blog dia.
hehehe..lepas ni aku nak meniaga baju kurung, bleh la membeli.kata nak jadi ana ramlee kan?
well, aku jenis x suka abaikan org lain hanya kerana bf. sebab bf adalah bf, bukan hasben atau suami.hehehe..tak penting nak luangkan masa sgt dgn dia..

Afeeqa said...

aku yg sepatutnya ucap terima kasih dkt ko & naim. korg berdua mmg best! i likeeeeee. hehe.
oishh. mesti! aku skrg nie mmg berbaju kurung sahaja. make sure kau ada potongan yg bgs utk aku. jgn badan dh ok, lengan pulak pendek. hehe. ;)

♥e'in♥ said...

bile ko jumpe dowg?? eh, wan ade blog?? ape url die??????

Afeeqa said...

tuari, masa raya cino. eh, ko pki nama ein nie aku asyik tersilap org je la. pk si arina atiqa tu plak.

nadiasallehudin.blogspot.com

atas tu link blog wan. :)

♥e'in♥ said...

muehehe.. jgn sampai silap!

Afeeqa said...

hehe. ye ye. insyaAllah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...