April 17, 2010

ayah ke China. kat mana ada jual takoyaki area kl?



malam 15 april 2010, ayah bertolak dari Changi airport ke China. tak tau pula flight ayah berlepas pukul berapa. sempat text ayah petang tu sebelum ayah masuk Singapore. pesanan penaja dah di beritahu 3 hari sebelum bertolak. hehe.

sekarang dah hari ke dua ayah tak ada dekat rumah. ayah akan berada di China selama 10 hari. bukan bersuka ria ya. tapi untuk bermain layang-layang. peewitt~ baru i tau ayah i terror main layang-layang. festival layang-layang tahun ni rasanya ART johan kategori antara company kot.

ibu suruh call dia.

w- ibu, ayah tak ada ni tak rindu ke? ngehehe *sambil gelak dengki.
i- tak punnn. *kental je jawab
i- tapi takut sikit la duduk rumah ni kalau ayah tak ada. ada anak lelaki pun tak gagah. hahaha!


hehehe. nak buat macam mana bu. anak jantan ibu semuanya stock badan kalau boleh nak kasi nampak tulang rusuk. si abang, nak gemok-gemok, tak gemok juga. puas la cuba itu ini. si aizam, rasa badan naik sikit je mula la tak makan. terus ke treadmill. shuffle. bola. main kejar-kejar. si adik pula, ermmm. kecik lagi. tak termasuk dalam senarai. berat pun baru 21kg je agaknya.


rafif of rafif! rindu atuk tak? atuk dah pesan kat mummy suruh jaga rafif elok-elok. kalau mummy buli rafif, bagitau ea. next week makcik pergi wrestling mummy.

mummy rafif mengidam takoyaki. mana nak cari makanan tepung bulat-bulat ni dekat area subang @ kl ek? tuari pernah nampak orang makan dekat mid valley. tapi tak jumpa kedai nya kat mana. tsk. sesiapa yang tau, sila tinggalkan info ye. nak elakkan baby tu asyik keluar air liur je nanti. haha. alasan !

13 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

wah..smpai ke china main layang2

akmal hacks said...

haha..happy family.. anak laki x gagah?? ehhe

butterfly said...

wie..kt jusco selalu ade..kt mid pun ade..level bwh sekali b4 msuk jusco area tuk supermarket tu..

Afeeqa said...

nurulain- haha. tuh la pasal. rezeki tu dpt ikut main smpi sana. :)

akmal- haah. xgagah langsung. stock keding2 je yg ade. hahaa. :))

hajar- dkt2 dekat kedai roti jusco la ea? ok thx. nnt wie try cri kat sana ye. ;)

KhA!RuL said...

teppanyaki tau r.. haha

Afeeqa said...

xpenah try lg la mkn teppanyaki. ;D

Anonymous said...

hahahah~~~ bolok ar ko wie...

eh~~ hbat nye ayh ko, men lyang2 smpai kew china!! fuyOOOoooo.... psan kan buah tgn tok aq ae....
ngeeee~~~ :)

Anonymous said...

hahahah~~~ bolok ar ko wie...

eh~~ hbat nye ayh ko, men lyang2 smpai kew china!! fuyOOOoooo.... psan kan buah tgn tok aq ae....
ngeeee~~~ :)

Afeeqa said...

haha. insyaAllah. klo xde pon, brg china byk jugak kat malaysia nie kan. hehe. ;p

♥farra♥ said...

akk ko ngandung g ke wie?

Afeeqa said...

haah fara. anak no 2. harap2 lah baby girl. hehe. ;p

♥farra♥ said...

wahhhhhhhhhhh.... cpt tol.. haha! ;p

Afeeqa said...

biaseee. express delivery. haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...