April 13, 2010

happy 21st birthday, Nur' Arina Atiqah




happy 21st birthday Nur' Arina Atiqah.

sorry ein sebab tak dapat nak celebrate birthday kau. kau pun jauh nun di utara. nanti bila masing-masing dah balik jb, kita celebrate ya nyah. auwww~

selama 6 tahun kita berkawan, kongsi makan minum, tolong basuh baju (itu kau je la. aku tak. hehe), gelak, menangis, main, kentut, bergayut, dan semua-semua yang kita buat sama-sama hendaknya berkekalan.

ein, dengan bertambahnya satu lagi angka dalam hidup kau, aku doakan makin bertambah lah rezeki kau & kebahagiaan untuk diri kau. aku doakan kau akan jadi lecture bila dah banyak pengalaman yang kau timba. bila dah jadi lecture, aku harap kau dapat ajar anak lecture kau yang sekarang ni banyak menyusahkan kau time semestar akhir ni. hahaha! aku memang suka ajar kau benda-benda "baik" ni semua.

lagi satu pesanan aku, lepas habis study, tak payah la nak berpolis polisan ya? masuk pandu puteri pula. tak pun puteri umno. baru lah suara tak macam bro lagi. ein, aku doakan kau dapat merasa apa itu CINTA dengan umur kau yang baru ni. tak kan la asyik nak bercinta dengan aku je kan? hehe.

mari bertukar menjadi gadis sejati, sayang ! ♥

8 comments:

Anonymous said...

hahahhha.... sooooo sweeet~~~

ala wie, org yg jual mhal ngan aq...
nk wat cam ner.... hehehe

anyways, THANXXXX WIE~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!

LUV U~~~~

Afeeqa said...

haha. xpe. nnt ak make over ko yer. ;p
mypleasure.
♥ u too. xoxo~

Putri Ramlan said...

Oklah tu dik. At least, kwn awk tu ada cita2 nak berbakti. :)

♥farra♥ said...

hahaha.. ein gendut dh tuek!! =)

Afeeqa said...

hehehe. dia tu memang byk niat murni kak. ;)

Afeeqa said...

dia kan "papa" korang ms kat hostel. mesti lah lebih tua dr kita. hahaha.

♥farra♥ said...

haha.. xbek au ko ckp dy 'papa'.. haha..

Afeeqa said...

hehe. abg bergurauuu~
why so serious? hahaha. ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...