April 19, 2010

mood: ulat buku


sekarang ni mood memang ulat buku habis. kalau boleh semua buku dalam library nak bawa balik rumah. time-time macam ni la komik shin chan tak boleh nak habis baca dalam masa 10 minit. tu pun baru je baca setengah page. komik gempak starz masih dalam bungkusan plastik.

selama beberapa hari buku menguasai katil, akhirnya dapat juga i menelentangkan diri atas katil. buku campak atas iron board. hehe. heaven gila !

ni kali ke dua i berjaga lebih dari 24 jam. 1st, masa subject common law. sekarang pula sebab subject taxation. tsk~ tapi kali ni rasa betul-betul tak bermaya. maybe sebab berjaga sorang-sorang dan tak makan.

eyes beg sangat mengancam. sampaikan semua orang tegur. lepas dah submit assignment terus bantai tidur. bangun. makan. tidur. terjaga. tidur.

lepas ni tidur dengan note pula. sebab midterm exam just around the corner. masa untuk bergoyang kaki sambil baca komik belum tiba sebab ada dua assignment lagi kena settlekan.

tsk!

7 comments:

saya_arief said...

good luck 4 exam...

Afeeqa said...

thankz arief. :)

♥farra♥ said...

gud luck mak cik..

Afeeqa said...

thank you mak cik farra.

♥farra♥ said...

sme2 sygs.. ;p

Anonymous said...

wow!!! eye bag~~ t kalo aq x dew bag, hope muat la kalo bboh bku2 kat "bag" 2....
wawawawa!!!!!!!!!!!!

gud luck ling~~~

jge ksihatan yew~~~

Afeeqa said...

hahaha. try la letak buku2 hang kat "bag" cheq.

thx dear.

yes i do. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...