May 01, 2010

berwebcam webkii

mereka belum ready.

buat muka.

candid katanya.

kiri. bawah. kanan. atas.

lokasi: ice room, Nilai
menu:-
  1. tropical snow ice - RM9.90
  2. spaghetti with mushroom creme sauce RM8.90
  3. hot & spicy mee - RM7.90
  4. deep fried durian tempura - RM5.00
  5. lemon coke - RM3.50
total RM36.20 (termasuk tax) yang i habiskan dekat ice room saja. i lepak ice room dari pukul 1pm sampai 10pm. pergi toilet tu sampai dah tak terkira dah berapa kali. no food picture since table penuh dengan 4 biji laptop & entri pasal ice room pon dah penah buat. cuma kami sempat berwebcam sesama sendiri.

lain kali memang tak boleh nak buat assignment dekat restoran ke, cafe ke, apa-apa tempat yang jual makanan la. sebab nanti tension je, terus order. lapisan babat semakin bertambah, progress assignment takat tu juga. alhamdulillah, semalam dah selamat submit research project assignment. phew~ sir, kami doa kan hati sir tenang mark assignment kami dengan berbekalkan combo bucket KFC. hehe.

single resit = RM94++

oh ya! selamat hari buruh.

7 comments:

Ismail Noh said...

Macam iklan celcom 1+3..hihi

Afeeqa said...

haah kan. baru perasan. hihi.

Bad-boY said...

wahhh ! da ade facebook like jugak.. nicee ;)

~LoVE PiNk~ said...

ngee...
syoknyee..

Afeeqa said...

abg topek- hehe. dah maju dah adk abg nie. hihihi. ;p

ekyn- lepas nie join skali k. :)

~LoVE PiNk~ said...

mau2..
ehehehhe ;p

Afeeqa said...

tggu lepas semuanya dh settle yer darl. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...