May 22, 2010

Pac-Man dekat Google homepage



banyak-banyak search engine, saya memang suka pakai Google. sebab dia besttt. perkataan Google dekat homepage pun selalu bertukar-tukar. sebab tu saya rasa tak boring dengan Google. 

untuk hari ini, terbaru dari Google, Pac-Man ! wakawakawakawaka. <----- bunyi Pac-Man makan biji-biji kuning kecik. 

try lah main ! sumpah susah. :))

5 comments:

butterfly said...

aku main 1 ari ni...

pacman..wakakakakkaka...

hajat nk cri bahan tuk asgmnt..

:)

syue said...

tadi saya saya main. seronok sangat sangat tauu even susah sbb kene tekan arrow kiri kanan atas bawah cepat2 sbb tknk kene makan. hihihi. dh la ada bunyi sekali tuu, tk bosan langsung kan. GOOGLE MEMANG TERBAIKKKK :D

Afeeqa said...

hajar- habiss. laro dah hajat sebenar kau. ahah. :))

syue- best kan? dia susah sebab xmacam pacman yg biasa. dia byk simpang ikut words Google tu. ehe. :D

Mr. Saint said...

hohoho XD terbaekkkkkkkk...

ups. btw. that 'gambar' u mention kat google hompage tuh namenye google dik oii..

Afeeqa said...

haah abg. google itu google, lah. hihihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...