March 23, 2009

Maid???


Sekarang ini aku rasa malas nak bersuara. Bulan pula memang tengah bulan penuh. Aku balik saja hostel, rumah macam kena tinggal sebulan. Berhabuk sana-sini. Tak ada orang langsung ke dalam rumah ini untuk menyapu??? Tak ada orang ke yang nak tolong buangkan sampah??? Kenapa tak ada penghuni rumah ini yang menghulurkan bantuan??? Sekarang ini aku rasa penat, letih dan macam-macam. Aku nak muntah tengok sampah yang tergantung kat tombol pintu tu. Aku ke "maid" dalam rumah ini??? Kalau betul, tulis "MAID" besar-besar dekat card board then gantung dekat leher aku. Kalau tak pun aku akan pakai baju macam patung Barbie tu. Puas???!!!

Hp aku buat hal lagi. Maybe lepas ini aku perlu RM220 untuk betulkan hp tu. Wahai orang-orang kaya!!! Buat lah sumbangan ikhlas korang dekat aku!!!!! T_T. Aku cadangkan untuk diri aku supaya cari kerja. Duit tu boleh aku betulkan hp, tak pun pergi beli hp baru :). Tapi kerja yang aku boleh buat maybe cuci pinggan dekat restoran. Aku tak malu pun nak buat kerja tu semua asalkan benda tu halal.

8 comments:

Bad-boY said...

oyeahhhhhh.. dis is da spirit of my lil sish. hihi :P
camni lew adik abg. SO. ble nak keje ? ekekkeke :P

jap2. post nie sesuai tulis "MAID" ke, "MAD" ? haaaaa... jangan biakan ido anda diselubungi mistri. HO3.

durianjawa said...

wie..
kaw marahkan aku ke?
maaflah..
xsempat nk buang sampah..
sori sgt bangat..
len kali aku x wat g eh..
sorry..
aku x anggap pon kaw kuli..
thanks sgt sbb selalu buangkan sampah..
aku ni ha yang pemalas..
sowie..
sowie wie...
aku taw kaw marah aku..




rayuan aku :
tolong jgn touching ngn aku wie..aku x leh..

KhA!RuL said...

alololo..
cian nye dia..
jd maid..
hehehe..

btol3..
kje halal la brkat..

XD

Afeeqa said...

Bad-boY: adk xtaw nk keje ktner lorh bang. Sbenonyer psl maid tp patotnyer letak 2 2 an. hehe.


durianjawa: aku mrh gak kat ko sbb sbelom2 nie time ak lepe nk buang smph ms ak blk jb, ak tgk ko xde pon tlg buangkn. aku taw ko xske buang smph tp time ak lupe 2 ak hope sgt ko dpt tlg membuangknnyer.

p/s: ak da xtching ngn ko da. tching bebrape2 minit je.hehe.


khairul: mmg kesian an?? huhu.
yup2! btol tuh. tlg crikn keje ea? :>

zuRyna said...

ohh..

cian wie.

:(

Afeeqa said...

cyan an iena.
huhu.
jom menangis ngn ak. T_T

yanalolu'xx said...

wiwie..pasni overtime umah aku pulak ekh...

c(;

Afeeqa said...

haha.
asal yana byr gaji wie on je.
hihi. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...