March 25, 2009

Sir, what is your name?

Time: 9.00 am
Venue: BKA5/12
Subject: Business Environment
Lecture: Sir India [tak tahu nama dia :)]


First day for this class, tersangat lah hampeh! Yup! Memang salah pnut dengan aku kot sebab tak hormat dia yang dah tercongok kat depan class tu. Dia marah dan marah. Aku buat muka penat sebab class tingkat 2. Pnut lagi selamba reply mesej depan dia. Hihi. "Do you think this is your house?!". Haha! Memang la bukan sebab rumah aku lagi besar dari bilik kuliah nie. Pnut dah membebel-bebel :D. Tapi class hari nie macam class agama sebab semua budak lelaki duduk depan.

Well, hari ini memang aku terlambat bangun. Set jam pukul 7.00am. Bila hp alarm memekak, stop alarm dan ZzZzZzz. Sedar-sedar dah pukul 8.20am. Siap-siap semua pukul 9.03am. Missed call Linda then dia call balik cakap yang dia baru bangun. So Linda, better you sambung tidur tunggu sampai class pukul 4.00pm nanti. Waaaaaaaa! Sungguh malas nak pergi class petang. Paqkal je memang da niat tak nak ponteng class lagi sem nie.

Kesimpulan untuk class tadi, aku langsung tak tahu nama lecture tuh. Dia sangat kelakar dan banyak soal. Then masa beratur dekat ATM aku dengar Syikin cakap yang lecture tuh duduk dekat Subang. Dia dah mengajar selama 24hour. 24 tahun sebenarnya (^_^).

Weeeeee~

7 comments:

Afeeqa said...

komen utk entri ni suda hilang.

(T_T)

Bad-boY said...

hilang ? maksudnyahhhh ?
miahhahahahah XD

24 tahon ? biau btoi ?
xkan la legenda niyh da wujud selame tuwh ? zzz.

Afeeqa said...

mksdnyer HILANG la.
uwaaaaaa!!

haha!
ape la cik bad-boy ku yg sorg nie.
24tahun termasok la mengajo di tempat2 len.
hehe.
maybe.

xD

yanalolu'xx said...

padan muke ko..

nasib baik aku ponteng time klas die nih..

KhA!RuL said...

Paqkal 2 ape???

Afeeqa said...

Paqkal tu lebeh kurang cam naseb baik la.
hehe.

Afeeqa said...

YanaLolu'xx: aku da psg niat xnk ponteng kelas dia la. sbb tuh ak men dtg je walupon lmbt. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...