July 08, 2009

2 benda


sekarang nie aku tengah tunggu 2 benda yang akan sampai di rumah. 1 tunggu ayah balik rumah, tu pun kalau dia ingat nak pergi ambil. lagi 1 kena tunggu pak posmen datang rumah. mungkin esok sampai sebab baru hari nie si pembuatnya yang ayu tu post kan.

well, this 2 things will be my precious thing. ♥


* cuba teka gambar kat atas tu apa benda dan apa perkataan yang ada dalam gambar tu. siapa betul kita high 5! haha.

4 comments:

n y s a said...

gambar tu kertas pasir kan yang kita buat color2 tu.
tulisan dia "yahoo". (tibai aja.) hahaha

Afeeqa said...

hahaha! salah la nysa. try again. :P
bnd nie kite boleh pakai.

Putri Ramlan said...

i love you?

Afeeqa said...

salah jugak . :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...