July 06, 2009

Semakin hari, semakin. . .

tak sehat.

hari ini kira hari ke empat kot aku selesema yang susah nak baik. paling parah, sekarang tekak pula rasa tak selesa. sekarang nie, cool inhaler la peneman aku kalau pergi mana-mana. ubat selesema klinik yang katanya makan sebiji je dah boleh baik pun aku dah telan. dah 2 malam aku telan ubat tu, tapi still sama saja. aku takut nak makan banyak, sebab dadah dia kuat. makan je terus zZzZz. . . . .

doa untuk diri sendiri.

ya ALLAH, semoga aku cepat sembuh. terseksa dah nie hari-hari kena pergi berhembus dekat toilet. aku harap ini semua cuma selesema biasa dan tak lebih dari itu. aminnn. .

3 comments:

Bad-boY said...

yang...
p cek klinit.

bahyew 2.

nak2 lak skunk niyh banyak penyakit bahaye tengah menular kat mesia nehh.

Putri Ramlan said...

adikkk! bahaya tu kalau tekak rasa sakit.. pegi jumpa doctor dik.. akak bukan nak doa yg buruk2.. but tanda2 tu tak elok.. :(

Afeeqa said...

bad-boy: ngak maw. sbb tkt. :( rsnyer lg 2 3 ari elok la nie.
mmg bahaya sbb JB mmg dh der kes. :(

p/s: cuak terlampaw sbenonyer nie.

kak putri: huhu. adk rs ok je nie kak. tekak stuck kejap je myb sbb adk selsema + minom ice + penyakit lelah. itu sume cam lebih kurg tande h1n1 kan kak? huhu. adik taw akk xpnh doa yg buruk2 utk adk n org lain.

adik akan try stop minom ice. myb baik la nnt. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...