July 15, 2009

Hitam untuk ?

lecture aku cakap, untuk halang @ usir bad karma. lebih kurang macam tu la. itu bagus untuk hari permulaan. so, untuk hari yang seterusnya, kita boleh pakai baju colour lain.



lecture aku juga cakap, biasanya itu kepercayaan di bollywood. mesti lecture aku suka tengok cerita bollywood. aku pun suka! *heeee. hai shai! hello zati! :)



tak kisah la apa jenis stuff yang kamu nak sarung asalkan hitam. contohnya, tudung. . .



sweater. . .



or kemeja. . . itu hak anda. aku pula?



girl in black! haha! from top to toe. boleh?

6 comments:

yanalolu'xx said...

erghh..

nape gmbr yana xde???

yana pun pakai hitam gak kot time nih..

huh...

kite putussss tali pusat..

majok ahh..

Afeeqa said...

hehe. sorry yana. xsempat la nk dptkn pic yana. next time ea? :D
jgn mrajok2 taw. hehe.

Zyma Saad said...

Hye Feeqa.

My BlogLog tu Akak dh tgk kamu attach kat blog kamu dah.
Just surf from one blog to another blogs. Keep in touch. Nanti mesti ada blogger lain ting-tong kamu gak.

Take care. BTW, study smart,k.

Putri Ramlan said...

adik cantik lah. mesti tinggi kan? :)

Putri Ramlan said...

adik cantik lah. mesti tinggi kan? :)

Afeeqa said...

zyma saad: ho0h. bru letak kak. thankz ya. keep in touch 2 kak. :)

take care too kak.

putri ramlan: haha! tinggi tu iye. tp xlawa la kak. akk lagi lawa! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...