July 20, 2009

Shout! Awards 2009



Henry &&& . . . . . *heeee






Joe Flizzow

Bunkface

Marion Caunter (Winner for Hot Chick Award) & Jien

Shafinaz Selamat & Paul Moss


Caprice


Upin & Ipin


couple? hahahaha!



Pop Shuvit





Marion, Jien & Sarah


Juliana Evans &&& . . . . . .

Rockstar Award - Bunkface

Ultimate Award - Bunkface

Saiful Apek & Nabil


Fresh TV Series Award - Ghost

Favourite Radio Show - Fly FM Pagi Show (Ben, Nadia & Phat Fabes)

Caprice & Rahim Maarof


Sazzy Falak & Yasmin Hani

Breakthrough Film Award - KAMI

One Buck Short



Favourite TV Program - Field Trip! USA

Shila

Nikki


Bunkface

One Nation Emcee


Best Onscreen Chemistry Award - Upin & Ipin

Afdlin Shauki & Chong Sisters

Stylo Award - Dynaz Mokhtar

aku suka mamat nie. cara dia perform rasa macam aku nak bergoyang sekali. haha! walaupun dia cuma penyanyi tambahan untuk Sean Kingston.

aku rasa dalam masa 10 20 tahun lagi, kalau Sean Kingston masih top, dia akan lebih kurus dari sekarang nie. peluh dia. . . . fuhhhh!



mereka yang berada di atas yang panas punggong nak menari sama.

itu saja untuk Shout! Awards 2009. pergi pun sebab dapat free ticket. memang banyak la dapat. tapi yang free standing punya. walaupun kena berdiri sampai 3 jam lebih dan lebih lagi, tapi puas dong! semua artis boleh tengok depan mata. yang the other side, too bad korang banyak dapat tengok punggong dorang je. hehehe!

4 comments:

yanalolu'xx said...

wish u all epi together..

**sumpah kecik aty sbb adek ipar sndiri pun x mau ajak ka??

;p

Afeeqa said...

thankz ya.

*dey makcik! bkn xmaw ajak syg. tiket klo nk mmg blambak. tp nnt cmner awk nk g?

Qdq Qrpq said...

Ruginya tak dapat pergi. Jalan memang jammed nak mampos.

* Babe, u tak follow I lagi eh?
:(

Afeeqa said...

mmg rugi u xdtg. naseb i gerak awl sbb.

* i xdpt cri ur new blog. give me ur new link ea? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...