July 22, 2009

Lalok.

badan rasa tak sihat lagi. tapi aku try je pergi class. bangun pagi tu jenguk fridge. minum susu sikit untuk alas perut. then, terperasan susu coklat yang aku beli sebelum balik cuti sem. aku bukak. cucuk straw.

rasa.

eh? asal rasa lain nie ek? * cakap dalam hati je. tengok expired date. 03-07-2009.bulan 7. ok lagi nie. sedut lagi. memang rasa lain. letak balik dalam fridge. nak kasi saadah rasa. petang tu. masa kat dapur bagitahu saadah pasal air tu.

"kau cuba rasa air nie. rasa dia lain macam. dia expired bulan 7 taw"....... * blur

hah? aku tengok balik tarikh expired dia.

"sekarang dah bulan 7. berapa hari bulan ek dah?"

kesimpulannya. . . . . aku sedut je air tu sampai habis baru buang. tipu je. saadah kata, nasib baik aku nie kurang sihat, so masih boleh dimaafkan lagi. *heeee.

* bila badan tak sihat, dengan otak aku sekali tak sihat.

8 comments:

yanalolu'xx said...

wie..
cpt sembuh tau..
windu nk jumpe ko dlm klas..
bosan ahh ko xde..
heee..

get well soon kakak..
;p

Afeeqa said...

insyaALLAH adik comel. nie bru lps jmp doctor. esk myb boleh stay dlm class lame2. ehhhe. :D

Putri Ramlan said...

eeyuuu! kenapa lah tak check dulu expiry date nya? :'(

Afeeqa said...

dh check dh kak. tp knape tah ms 1st tgk tuh cam xprasan. lalok kan. ehhe. :D

KhA!RuL said...

hahahahahhhhhhhhaha
(ber guling2)

Afeeqa said...

suke ea. grrrrr~

mrs.un-known said...

maaf lah wie..
harap je aku sebelah pintu kaw..
aku ase segan pulak nk jenguk2 kaw..
hehe..
segan yang muncul secara tiba tiba..
sorry...
tp aku nampak kaw x sihat
sbb kaw x seaktif hari2 lain..
kaw silent..
kaw senyum je

aku doakan kaw sihat..
bebas dari sume ni
jg diri..
ramai org sygkan kaw..
dan myself too..

<3

Afeeqa said...

thankz chort. xpe la, nnt2 aku baik la kot. sori la sbb skrg nie sume bdk rumah kn dgr dendangan batuk ak nie.

tq skali lg sbb doakn ak sehat sejahtera. :)

<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...