March 12, 2010

hari yang gila!


hari ni hari gila i. tak tau kenapa. tiba-tiba gila.
borak-borak dekat FB asyik salah taip je. lepas tu cikgu dalam FB tegur. lepas tu cakap i tak sihat. pssttt, kita salah taip tak apa. tak macam cikgu dalam FB tu, suka cakap pelat-pelat. hehe.

minit ke minit, i bertambah gila. hari ni hari jumaat. kelas petang start pukul 1430. dalam otak cuma fikir kelas start pukul 1400. 5 min sebelum pukul 1400 semua dah siap-siap dah ni. dah get ready gila nak pergi kelas. ceh! tiba-tiba pnut tanya, kenapa awal sangat?

dongggg!!!

time tu baru teringat kelas pukul 1430. pnut suruh tidur sebab dia kata i tak sihat. hah ye. kalau ikut cakap pnut memang kelas habis baru i datang. dan rugi lah if tak datang hari ni sebab Sir banyak buat lawak plus ada budak lelaki "handsome" dalam kelas. yeahhh! kalau that boy rajin datang kelas, boleh la cuci mata tiap-tiap isnin & jumaat. lalalalala~

hye kong! hehe.


* muka besar. kalau boleh memang nak kasi satu frame tu muka saja. hehe. abang bergurau. :P

4 comments:

Putri Ramlan said...

rambut adik cantik! :)

Afeeqa Ramlee said...

hehe. terima kasih kakak. ;)

yanalolu'xx said...

oh that guy tu memang encem..
but u knoe wut..
die jumpe kwn, laga2 pipi tau..
euw~ cam bapok..
upss..

Afeeqa Ramlee said...

wah ! mengintip dia nampaknye yana nie. hehe. farid farid. eh? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...