March 28, 2010

sorry sayang

kakak i hadiahkan Larrie dekat i sempena hari lahir i yang ke 20 tahun. terima kasih kakak ku. tahun ni tak nak mahal-mahal, nak kasut Everlast je. hehe.

yang ni tak ada siapa bagi. beli sendiri ye. oh may, this year i dah tak beli selipar baru sebab ibu dah sound asyik beli selipar je. tapi raya cina tuari i ada beli selipar satu. hehe. selipar jepun Voir je. kira halal je la ea ibu? tahun lepas memang i addict gila dengan selipar. pantang ada selipar baru keluar, i nak beli. tapi cuma dekat satu kedai tu je la i addict dengan selipar-selipar diorang.

sekarang ni, addict dengan komik & buku. sebab selipar dah tak boleh beli. i baru je beli buku online. maybe next week dapat lah kot.


kasut paling veteran. since i form 5 dia dah berkhidmat untuk i. sekarang i dah nak grad from LUC. haaa. berapa tahun dah tu? ayah belikan kasut ni masa i terpilih untuk mewakili Johor Bahru bagi sukan netball peringkat MSSJ. terima kasih ayah.

kasut-kasut & selipar-selipar ni i baru je ada masa nak basuh tengahari tadi. tu pun masa nak tunggu ice dalam freezer tu cair. sorry sayang. semester kali ni i jarang bersihkan you all. nak kata busy, tak ada lah sangat. cuma masa mencemburui kita.

♥ you all. jangan main kotor selalu ye.

*thankz kak wa sebab tolong kemaskan ice box & dapur.

8 comments:

Encik Mimpi said...

wakil skolah gak dulu huhu

khalisyaa said...

busuk tak kasot tu?
huhu...

Afeeqa said...

encik mimpi- yeke? sukan ape? tahniah. :)

khalisyaa- haha. x lah. baik pny jaga nie. ;p

yanalolu'xx said...

pasni tlg basuh kasot yana eh,,
adelah dlm nk masok 3 tahun x basoh..
terbiar jek dalam rak tu..
kih3..

Afeeqa said...

haha! boleh2. disebabkan dh 3 tahun xbasuh, kita basuh pki mesin basuh je. ihihi. ;p

kak ina kl said...

salam ziarah dari akak..ehmmmm akak pun malas campak ajer kasut tu dalam w/m..malas nak menyental.

♥kAsiH+CiNta♥ said...

slurpee...

Afeeqa said...

kak ina: klo kasut sekolah dulu slalu la campak w/m kak. tp kasot2 cmnie x la. hehe.

kasih cinta: slurpee? jom 7E! hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...