March 09, 2010

Last


8 March 2010 - new semester, new lecture's, new class, new subject's. everything's are new.

but.

this is my last semester. my last year.

Alhamdulillah. i dapat bertahan stay dekat college nie walaupun banyak cakap-cakap orang yang tak baik tentang college nie.

i akan berusaha lebih lagi untuk peluang akhir nie. college i akan di naik taraf sebagai university college.

gpa: 3.75
cgpa: 3.35

susah nak dapatkan 4 kalau biased tu ada di mana-mana. bukan i sorang je rasa, kawan yang lain pun ada rasa macam tu juga.

rasa tahi hidung masin.

8 comments:

sophisticated bridezilla said...

gudluck ye dik *hugs*

Afeeqa Ramlee said...

tq akak bride to be. hehe. :D

xoxo. hugs.

durianjawa said...

tahniah la untuk pointer exam yg baik.
semoga lulus final ni dengan cemerlang then terus dpt keje bgus2.
nti bila da bkk kedai kek ke kedai masak2, jgn lupe bgtau aku.mesti mau rasa kek wie. :)

Afeeqa Ramlee said...

insyaAllah chort. ko doa kan lah semoga impian ak tuh tercapai. if menjadi kedai tu, ak akan bg invitation card kat ko. :)

Putri Ramlan said...

yay! congrats! :)

Afeeqa Ramlee said...

yeayy! hehe. tq so much kak putri. :D

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

tahniah2...
smngat cmni la yg kite nk...hihi

Afeeqa Ramlee said...

hehe. terima kasih luz. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...