June 15, 2009

Happy 20th Birthday Chort.



Selamat Hari Lahir yang ke-20 Chort.
Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.
Semoga DIA memberikan kebahagiaan yang berkekalan pada mu.


Maafkan aku sebab tak wish tepat pukul 12 malam. Maafkan aku juga sebab tak dapat nak meraikannya dengan kau. Maafkan aku sebab tak dapat penuhi impian kau untuk sambut birthday dengan aku. Tapi Naem pun sudah memadai untuk menggantikan aku kan?



Chort,

Mungkin kita berdua mengong dalam meluahkan perasaan secara terus-terang. Kita cuma luahkan dalam ym je. Kita sama-sama ego. Dan aku lebih ego dari kau bila aku langsung tak nak bagitahu kau apa yang aku tak senang dengan kau. Ya, hubungan kita tidak seperti dulu. Rumah kita dah kembali pada mulanya dulu semasa ada senior yang lain.



Chort,

Aku salah. Aku minta maaf. Aku bukan sengaja tak nak luahkan rasa tu kat kau. Cuma aku fikir, bila kau dah berumur 20 tahun, mungkin itu masa yang sesuai. Tapi, bila tiba hari ini, aku rasakan itu semua tak perlu. Kau dah matang. Kau pun dah macam kakak aku. Aku rasa lagi bagus untuk aku lupakan semuanya.


Akhir sekali, maafkan aku sebab pura-pura seperti tidak mengetahui bahawa hari ini hari lahir kau. Aku sedih sebab aku tak dapat wish depan-depan kau dan tak dapat hug kau. Sekali lagi, maafkan aku Chort.


luahan rasa oleh:

wiwie

6 comments:

durianjawa-unnie said...

wie ku syg..
aku dah lama maafkan kaw.
terus terang ckp,aku susah nak rase sakit hati dengan kaw..
aku suka kawan dengan kaw..
suka dengar kaw luahkan masalah..
suka nak cerita2 dengan kaw..
suka nak taw pasal kaw..
aku mcm kakak kaw?
haha...matured gak aku eh?
:P



dah la tu wie..
harap kite boleh mulakan hubungan baik kite semula..
ceria ceria mcm cikgu rubina..
aku syg kaw wie..
sbb tu aku beria2 nak taw ape salah aku pada kaw..
tp kalau kaw dah lupakan,alhamdulillah la..
next time kalo aku wat salah,bgtaw aku eh..
aku akan cuba terima teguran org..
:)
thanks for the wish..
terharu..T.T

n y s a a said...

cakap dekat chort, nisa wish birthday dia jugak even dah lambat :)

Afeeqa said...

huhu. terharu. T_T
thankz ya chort.
pasnie ak xkan simpan2 dlm ati ag.
mesti r ko matured, sbb ko dh puloh2, ak belas2. haha!

urwlcme chort. wish tuh mmg wajib.
adiah lmbt sk8 ea. skunk agak bz. linda tuh pon xdpt adiah. hihi. ;p

Afeeqa said...

nysa : dh sampaikn dh. chort ckp thankz. lom telmbt ag lol nysa, sbb lom pkol 12. hehe.

yanalolu'xx said...

kak ipar ku syg...
eppi anniversary..!!

;p

Afeeqa said...

adik ipar: anniversary ape nie syg? blom ku update lg story anniversary ku. advance ya kamu. hihi. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...