June 15, 2009

Tag 5

Heyyo! Ini tag dari Zurina.

1 . Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri ?
topup Celcom RM10

2 . Apakah bende paling penting dlm hidup kamu ?
duit

3 . Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu ?
rumah sude. yang penting jimat! haha.

4 . Berapa lama hubungan kamu berkekalan ?
paling lama masa sekolah teknik, 1 tahun ++

5 . Adakah anda sedang dilamun cinta ?
setiap masa, saat dan detik.

6 . Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam ?
kalau makan malam, dekat D'nice. kalau lunch tadi, dekat Restoran Ros 911. hehe.

7 . Namakan buku terakhir yang kamu beli ?
komik Gempak Starz, Kemasyhuran Putera Di Balik Tabir.

8 . Apakah nama penuh kamu ?
Nur Afeeqa bte Ramlee.

9 . Kamu lebih senang dengan ayah atau mak ?
bila bab cinta dengan ibu, tang nak ngendeng beli barang dengan ayah. hihi.

10 . Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertama kalinya ?
Syarul Ezani bin Mohamed Ezzuddeen.

11 . Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu .
Secara jujurnya..
1. Mohd Faizal
2. Raihana
3. Khaifa Ifwa
4. Ekram
5. Arina Atiqah
6. Zurina Kaltum
7. Nurshafiena
8. Wan Fazlinda

12 . Adakah kamu mencuci pakaian sendiri ?
tak la, pembantu rumah yang basuhkan <-----tipu je. basuh sendiri la.

13 . Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi ?
semua tempat jadi seronok bila complete satu family pergi.

14 . Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu .
- dia pandai.
- dia putih + gebu.
- dia rendah. haha!
- rumah dia dekat je dari rumah aku.
- dia suka lepak kat toilet. ;p

15 . 8 perkara yang amat saya gilai ?
- muzik + movie.
- makanan.
- baju baby.
- kereta.
- camera.
- selipar.
- sport.
- tengok tv channel masak-masak. <----tengok je ok.

16 . Pelukan atau ciuman ?
dua-dua nak.

17 . 8 perkataan yang sering diucapkan ?
-haaa?
-panteq!
-ko nie kan. . .
- yewla-yewla.
- side kick baru taw.
-lapar laa. . .
- kau ngantuk tak?
- eh! kau. . . .

18 . 8 buah buku yang paling baru di baca ?
- Note-note Common Law + buku rujukan sekali.
- note-note Management Accounting.
- KAMI.
- novel Ahadiat Akashah.
- komik Gempak Starz

19 . 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali ?
- Nabila Huda (x-ray)
- Rossa (hey-ladies)
- Melly goeslow (bagaikan langit)
-Akim (bengang)
- MUH (putihnya lukisan)
- Nora (persimpangan dilema)
- Aizat (sahabat)
- Semua lagu Dato' Siti Nurhaliza

20 . Mari men ' TAG ' 8 orang lain .
- Yana
- Pnut
- Fared
-Edan Coba
- Abg topeq
- Tiqa
- Hajar
- Syiera

5 comments:

zuRyna said...

iye la wieee.. aku rendahhh... haha...

helo, sbnrnye ko yang tnggi okey.. bkn ak yg rendah..
haha..

Afeeqa said...

oh! iye ke?

haha! kire ko nk ckp ak lah yg xnormal sbenanyer nie? haha!

butterfly said...

aku dah amek dah tagged ko nie...
thx ye....
bg aku keje uma!

Anonymous said...

lunch? tenkiu2..mmg kat restoran rose 911 ok....hahha...sori la wie...mencelah sebentar...yasae

Afeeqa said...

butterfly: hehe. urwlcme hajar. wt elok2 ea. t cikgu check. ;p

yasae: hehe. xpe lol yasaq. rose 911 the best! :p hihi.

sila lah dtg beramai2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...