June 13, 2009

Sabtu.



Nie video eating competition yang aku 'termasuk'.


Linda,

"wie, linda balik rumah akak taw, abah dah balik, boleh ea?"
"ok linda"


Pnut,

"aku dekat seremban nie, dekat rumah aku."
"oh. ok ok."


Huhu. Semua berada disamping keluarga. Aku? Dah lama dah tak balik JB. Aku balik JB pun tunggu lepas habis exam. Tapi rai dengan ibu ada mesej, kira ok la tuh kan. Rai mesej bagitahu yang dia tak tahu nak masak apa, bila aku bagi idea terus dia chow. Hihi. Ibu kalau mesej tak ada benda lain nak tanya, mesti pasal percintaan aku. Doctor Love gitu..

Tak ada benda nak buat. No lunch sebab kedai kat dalam semua tak buka. Kalau ada pun lambat. Makanya, aku tidur saja tengahari tu dengan perut yang lapar. Qada' tidur pun ya. Bangun tengok dah petang. Perut lapar. Goreng ayam je la. Segera punya je.



*masa makan, perut aku cuma boleh masuk separuh je nasi lemak. sekali nama aku bertuah kena masuk eating competition, hamek kau habiskan satu bungkus nasi lemak. =(

4 comments:

Bad-boY said...

eating competition ?
TERMASOK ?

haha.. alasan sangat xleh pakai. hihi :D

Afeeqa said...

btol la abg. sbb name lect yg cabot. huhu. name ku sgt malang. =(

edan coba said...

link utk lagu tomok tu?
ader!!
Tp Afeeqa kan lah g Utube!!
than copy URL die than paste kn URL tu di bhgian Mediaconverter.org!!!
Than pilih lah MP3 pastu teruz download!!!!
Haaaaa!!!!!!!!! Cubalah!!!!!!
:)

Afeeqa said...

dh download dh! tq so much edan! shayunk u lebeh la cmnie. hehe.
thankz taw. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...