November 12, 2009

ART bos family - Daiman Bowling


we are siblings! :)


mak tak power, tapi boleh la. aku dapat tempat ke dua untuk mata perseorangan masa tournament bowling yang kolej aku anjurkan. tapi, sumpah lepas nie tak kan involved mana-mana competition yang my college anjurkan sebab hadiahnya hampeh tak dapat. tangguh konon. cakap je la budget tarak!

Aiman teach Irfan how to play.

Haziq's.

Aunty Tipah baby's. nama diaaaaaaaa.... hehe. I forgot already. :D


Ayah & Adham.

dah lama rasanya tak keluar bersuka ria dengan 3 keluarga ART iaitu family En.Ramlee, En.Samsul dan En.Yazid. kami 3 family memang sudah kenal lama. uncle Yazid aku cakap, dia tengok aku membesar dari lahir sampai la sekarang nie. aku rasa bangga bila uncle Yazid tahu nama penuh aku sedangkan pakcik kandung aku sendiri tak tahu apa nama betul aku. huhu. sedara-sedara.

bila keluarga ramai-ramai macam nie memang best sebab company yang tanggung semua. so, tak ada lah ayah nak sekat apa-apa. lalalala~ main bowling kali nie sangat best sebab my uncle pun kalah dengan score aku. hihihi. && ayah still juara. that's my dad! :P

lepas main bowling, perut mula la mendendangkan lagu hard core. ehem-ehem! makan time!!!

4 comments:

butterfly said...

nsem lah adeq ko..aizam..

kem salam..
jd adeq ipar boleh?:)

Afeeqa said...

haha! ko ada adik perempuan kah? :P

butterfly said...

adeq beradeq aku semua girl lah wiwie..
xde boy..

Afeeqa said...

olla ! yeke? bak mai tunjuk gambar, nanti aku pertimbangkan. hehe. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...