November 21, 2009

Malacca Trip


kami bergerak jam 1pm dari my college, Legenda & menuju ke UiTM Melaka untuk picked up member yang lain. &, at 3pm, we all dah sampai di Melaka Parade.

& we all isi perut dulu di McD.

ini dekat area town, but I forgot the name of this place. hehe.



rash, ad, gebu & me.

we are in Naza Hotel.


check out at 12pm. Ad ada class that day so we all macam terkejar-kejar juga lah.

bye Ad. lepas nie we all ada nak pergi tempat lain pula. hehe.

2 comments:

Qdq Qrpq said...

Mana muka u nya?
Tak ada pun dalam gambar.

Afeeqa said...

nie my friend session. sbb tu muka xde. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...