May 11, 2009

Bowling selection

Jam 710pm tadi kami ramai-ramai pergi Seremban Parade. Keluar class awal. Thankz Mr. Tan! Tapi tu pun dia ugut aku, Linda, Pnut, Yasaq & Lyn kalau tak dapat wakil untuk school jangan harap dapat pass assignment. Huhu.

Rasa gugup giloz! Yelar. Ada yang bawa bola sendiri. Nampak macam pro & selalu main je. Aku nie dah la jarang main. Time balik JB je baru main bowling nie. Sampai-sampai je dekat Seremban Parade, terus serbu McD. Lapar beb. Makan sarapan tadi je kot hari nie. Agak hangen la dengan orang yang masak burger aku nie, lembab nak mampus. Yasaq yang datang lambat pun burger dia sampai dulu. Aku menunggu burger tu sampai fries aku dah habis, pastu sampai aku makan lebih-lebih sos.

Tapi serius first time aku tengok orang ambil sos sampai tangan-tangan sekali penuh sos. Gempak kau Yasaq. Tabik spring aku bagi! hehe. Pnut pula . . . ??Haha! Dia susun sos sampai ke lengan. Dah nak sampai meja da nie . . . . kelepek! sos jatuh baik punyerr. ;p

First time juga aku main bowling dengan member-member kolej. Serius happy giloz! Lain kali kita main sendiri-sendiri pula taw. Tak ada la nervous macam hape nanti kan. Result keluar esok. Siapa lah yang dapat jatuhan pin paling tinggi an.

Ini saja berita sukan untuk lewat malam nie. Heeeee. . . .


**sebelum main call ibu dulu. minta tips dari orang yang berpengalaman. hihi.

6 comments:

yanalolu'xx said...

tu la..
lau kowang ajak aku, kompom ley menang..
len kali aku nk join, nk ikut gak..
xkire..!!

weyh xde pics?

hehe..

zuRyna said...

wie,biler nk men boling ngan ak? ;p

zuRyna said...

wie,biler nk men boling ngan ak? ;p

Afeeqa said...

yana: haha! ho0h an yana. tuh r ko. nape xnk ikot.

pic kat lyn.


zuryna: hehe. bile ko maw? ak no hal. haha! tggu kite blk jb t la ek. men kat daiman bowl. t seng. ko g sane jln kaki je. haha!

Anonymous said...

mmg terer akue wie...akue sorang je bole pegang sos sampai tumpah2 tuh..ihiih..

Afeeqa said...

haha! power2.

tp siapakah gerangan pembawa sos yg mengomen aku nie?

yasaq ea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...