May 22, 2009

Keranamu Assignment

Semester kali ini amat teruk. Memang teruk yang teramat. Kena banyak buat kerja luar dan banyak keluar duit. Sumpah aku tak tahan. Sekarang aku rasa macam nak memuntahkan huruf-huruf plus ayat-ayat untuk assignment aku. 7 assignment untuk 1 bulan lebih. Cubalah korang bayangkannnnnnnnn!!!!!!!


Bergaya tak driver aku nie? Hehe.



Gempak tak photographer aku nie posing? Haha!


Aku lapar. Waah! Tiba-tiba je. ;)



Budak sekolah yang kena tangkap untuk jawab questionaire Marketing Intelligence kitorang.





Well, photographer kena snap picture dia dulu sebelum dia snap picture orang lain. Hihi.

Last but not least, kami yang berada di dalam class Management Accounting.




*Aktiviti lepas nie........Mari ke pasar malam Semarak!!!

11 comments:

butterfly said...

taw xpe.....mmg xlarat...
otak aku dh mereng!!!!
damn!!! F**K to the assgmnt!! cube ko try tnye dak H2 course laennnxde pun cam kite.......

Afeeqa said...

huhu. tawu xpe nie.

nie sume gara2 awal sem dlu lecture xde.

management yg teruk utk sem nie. :(

*aku rs cam nk mati je nie. huhu.

Bad-boY said...

wahahahahha... gamba 1st 2 sangat mengancam.

yang ke3 apetah lagi. 2x mengancam.

hahaha.

Baby said...

giler la sem kali betul2 menyakitkan jiwa.....
dwet habis macam air ajeee......
laju je.. sedar2 dh x de... huhuhu...

tension giler buat asemen ni... mcm nak mati ajeewww.. adehhh..

yanalolu'xx said...

huwaaaa....
asimnt wat hidup aku tungangang langgang..

tenseeenn wok..

Afeeqa said...

abg topeq: haha! tocheh2. tp tuh puji ke keji? hihi.


baby: tawu xpe. tggl duit syiling je nie kot. tp naseb baek td ayh da masokkn duet. :)


yana: tawu xpe. jerawat pun cam xsegan je nk kuo kat muke sbb tension wt asgment. huhu. :(

Bad-boY said...

esemen ? uih ! buwinknye topik.

ish3

Bad-boY said...

esemen ? uih ! buwinknye topik.

ish3

Afeeqa said...

assigment memang teramat memborinkkan. huhu. :(

Anonymous said...

gambar yg last skali tuh best...sbb ade gambar akue..hahha...yasae

Afeeqa said...

haha! sje je ak nk show kan monitor class yg dh lame berkhidmat. hihi. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...