May 21, 2009

Cendol! Cendol!












Sila cuba makan cendol di sini. Dekat Taman Semarak, sebelah jalan saja. Kami test cendol saja. Full cendol, cendol tak nak kacang apa-apa dan cendol pulut. Lepas nie Linda tak boleh makan lagi cendol pulut sebab nanti dia pengsan lagi karang.

Last sekali tu gambar owner gerai cendol nie. Dia bagi kami keropok lekor terengganu!! Hehe. Bagi means free taw.

Situasi masa pakcik nie malu-malu nak bagi keropok lekor free. . . .

Pakcik tu tiba-tiba datang meja kitorang, then letak satu piring keropok.

Kitorang tercengang.

"Ada order tadi?"

"Tak ada. Tak ada."

"Haaa. Tak apa la. Makan je, pakcik belanja."

"Terima kasih pakcik!!!"

*sebenarnya pakcik nie fikir kitorang orang majalah kot sebab kitorang siap bawak buku dengan camera godang sekali. hihi. apa-apa, thankz ya pakcik. sebab pakcik la baru kitorang tahu macam mana nak pergi KTM Nilai.

**rasa macam nak pergi makan cendol hari-hari la pula. cuaca panas teramat!!!!!

11 comments:

Bad-boY said...

yehaaaaaaaa.... ade gamba budak bulat baju kaler merah + plak ngan budak bulat baju kaler cokelat belan². how koolllllllllll... ngee ~

Afeeqa said...

haha! kami bulat sebab kami bahagia. ;)

**abg pon bulat gak. wahahaha!

Bad-boY said...

hahha. wekkkkkkkk !

bulat gak ?
mane adeeeee...
tapi kalu ye bulat...

x bahagia pown.

huk2 :9

Afeeqa said...

huhu. tuh la. abg kn join group kitorg dlu, then bru abg akan rs hepy dgn bdn yg bulat tuh. hihi.
;p

Baby said...

waa.. cendol.. sedap2...
kat ne? ari tuh pi nilai x pasan ponn...

shafiena said...

ces topeq ckp org bulat lak..
ye pon sme bulat + buncittt..

wellllkkkk~ :p

Afeeqa said...

baby : alorhh. kat tepi jln je. dkt ngn traffic light. kompem nmpk pny t.

pnut: haha! taw xpe. sokong3! hihi.

*jgn mrh yew cik abg. =D

yanalolu'xx said...

ishh.. abg topeq slim la..

ne de die bulat..

xde2..

hahaha.. :D

susudalambotol said...

kak hid pun tgh tunggu kepok losong ni ;)

Afeeqa said...

kepok losong tuh kropok lekor ke kak hid?

klo kak hid nk kropok lekor nie meh dtg n9. nnt kire bnje kak hid. hehe.

*mst tgh ngidam kak hid nie. ;)

Afeeqa said...

yana: waah! back up abg topeq nmpk. der pape ke haa? hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...