May 20, 2009

DiGi Prepaid. New Prepaid I Like.


Kami ada number DiGi!!! quek!


Bersamamuuuu, bersama walau ke mana juaaa.....!!! Hehe. Sekarang lagu tu akan kerap aku dendangkan. Suka tak suka, lantak pi.

Kenapa 'kami' sedangkan ada gambar aku sorang saja? Sebab aku, linda & pnut dah beli pack DiGi Prepaid yang baru.

Number kami semua cuma 2 nombor terakhir saja yang berlainan.

016-98100xx

Sebab musabab kami beli nombor Digi nie ialah untuk memudahkan kami bertiga keep in touch dengan kos yang lebih murah semasa monsoon assignment.

Yang kami rasa tentang kelebihan Digi nie ialah, call untuk FnF 8sen & Free SMS. Kami ada dapat free give sekali. 3 beg untuk simpan CD setiap seorang, keychain & beg silang.

Nie kira kali ke-2 aku pakai nombor DiGi sejak berkurun lamanya. First nombor DiGi aku,

016-7069065. Try la call nombor DiGi lama aku nie, usha siapa yang pakai. Hehe.


*Gambar Pnut & Linda tak ada. Well, macam mana nak ada gambar dorang berdua kalau sorang tu jadi driver dan sorang lagi tu photographernya. Aku?? I follower je youu.

**Mata agak lebam. Tak cukup tidur.

3 comments:

Bad-boY said...

tapena pakai digi seumor edop. lalalala.

Afeeqa said...

so, u should try 1st lol cik abg. hehe.

NAZRULLAH BIN JAMALUDDIN said...

SALAM PERKENALAN...
MY DIGI CAMPUS NUMBER...
010-2178291

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...