June 17, 2010

bola itu orang dewasa, Toy Story 3 itu kanak-kanak

hye MMF.

semalam i pergi tengok bola dekat food court. tengok Spain kalah buat pertama kalinya dengan Switzerland. yang paling membanggakan, goal keeper Switzerland tu bf i. ops? hahaha. tiba-tiba je kan. first time layan bola dengan budak-budak lelaki yang ramai bersorak bila bola sampai ke pintu gol Switzerland plus ada pengulas sukan yang di import khas dari negara yang mungkin berasal dari area-area Africa. gila cool. nak gelak pun ada tengok gelagat diorang tengok bola. siap berdiri, siap garuk kepala, siap angkat tangan, siap ketawa perli (penyokong Argentina punya kerja). pagi buta ni giliran Argentina pula turun padang. good luck yaw~ astro tak ada nak tengok. plus selesema & bersin ni.



hari ni, lepas habis hi-tea dengan lectures & classmates, my friends & me pergi layan movie pula. Toy Story 3! orang ramai. ermm. kanak-kanak yang ramai. ini lagi satu hal, superb habis la! bila layan cartoon, dikelilingi dengan kanak-kanak yang ketawa dengan kuat, rasa macam dalam dunia kanak-kanak betul. kalau lah dapat bawa Adham tengok movie ni, mesti dia suka. movie ni best, korang wajib tengok! i tak tau pula hari ni 1st day movie ni keluar. patut la ramai orang.

Lotso! hati kau sangat busuk. padan muka kena ikat depan lori. makan angin siottt. :))

6 comments:

Syukie said...

Best x cerita toy story wie2??
antara toy story gn karate kid mane paling best nk g tengak..aku nk g tgk wyng ni x tau cite pe best :P



Sila lah melawat blog saye :D

~LoVE PiNk~ said...

ngee cam rugi lak xdpt nak tonton TS 3 bersama adik2..
sob2...

♥farra♥ said...

bestnye g tgk bola ramai2.. aq tgk kat umah je ngan bapak aq.. haha.. eh, best ea cite toy story nie?? aq pon nk g tgk gak laa..

NURUL said...

hollang go go
argentina go go

say no pd england and brazil :)

Afeeqa said...

naim- best naimmmm. klo nk pegi beli tiket TS3, kena awal2, klo x kena duduk depan. karate kid pon best. sbb ada jackie chan kan. hehe. so, pegi je tgk 2 2. :P

dah melawat dah blog awk. :P

ekyn- xpe. next week boleh tgk dgn diorang. :)

farra- tgk bola rmi2 tu pon kebetulan mkn kat luar la syg. haah. best citer toy story 3 tu. cpt2 pegi tgk. hehe. :D

Afeeqa said...

kak nurul- haha. kesian la englad dgn brazil xde sape nk sokong. ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...