June 13, 2010

world cup

first of all, terima kasih untuk my housematechort, & my ex-schoolmateiena, sebab buat entri ucapan takziah untuk aku & keluarga. yang pergi, biarlah dia pergi. yang masih hidup ini, perlu di jaga. kan? :)



hari kedua World Cup, Korea menang 2-0 menentang Greece. Argentina menang 1-0 menentang Nigeria.

sebab Rafif pakai baju color biru, kira sokong Argentina la ya. hehe.

korang sokong team apa? i ♥ Messi. :P

8 comments:

~LoVE PiNk~ said...

sya sokong mlaysia...opppsss ada ker??hahahaha
p/s-dimana ade CR disitu ada ekyn..hahahaha bf i la katakan..tteeetttt

durianjawa said...

haha..rafif cutenye tendang bola.nak jadi sape tu?chistiano ronaldo ke?micheal ballack ke?atau fernando torres?hehehe..

aku x bape layan pon world cup kali ni.sbb aku x faham hal2 bola.kehkeh..tp mesti la sokong negara belah oppa kesayangan, korea selatan. :)

Afeeqa said...

ekyn- 10 thn akan dtg mungkin ada. hehe.

p/s: hahaha. so dh tau la yg u sokong portugal. hihi. :P

chort- dye nk jd mcm lionel messi. hihihi.

yup! korea selatan pon best. aku sokong! aku sokong1 :P

Zurina Majid said...

alrite wie...welcome :)
oh,sy sokong spain! sy sokong cesc fabregas sy!

:))

Afeeqa said...

hehehe. spain ea? kita tgk sape ke final nnt. hahaha.

NURUL said...

argentina n holland hehehehe

susudalambotol said...

dah agak tahun ni ramai orang sokong argentina sebab Messi.

kak hidd sokong Sepang-nyol sebab ada Torres. Brasil memang dari dulu suka :p

Afeeqa said...

kak nurul- yes! go argentina go! hahaha

kak hidd- wow! Torres gitu. harap Torres boleh berjumpa dgn Messi di padang. :P

Brasil pon best jugak. tp tgk la team mane yg nk menang, sy sokong. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...