June 20, 2010

pria terhebat !


-tahun baru di Melaka-

"happy father's day, ayah. u're the best. hihi"
"tq so much"

yeeeeha! sukanya i sebab dapat juga text ayah cakap u're the best. ehem! ingat lelaki je ada ego. ego i lagi tinggi. kalau tak silap, i pernah kiss pipi ayah i sekali je. tu pun ibu suruh. zzzzz. mak malu la nokkk.

ayah saya memang yang terbaik kerana:-

1- ayah sokong je apa yang saya buat.

2- dulu-dulu ayah mesti belikan saya selipar baru setiap kali ada netball tournament.

3- ayah tak marah dengan siapa saya berkawan. cuma lepas dah putus, dia kata carilah yang bukan muka jawa. ;))

4- sampai sekarang saya rasa ayah saya hebat sebab masa saya kecik, ayah pernah bawa saya ke tengah laut sampai saya rasa benda geli-geli dekat kaki dan saya tak boleh jejakkan kaki dekat pasir. masa tu ayah saya la orang yang paling tinggi.

5- ayah saya tak lokek kasi saya bawa mpv baru dia masa saya baru je dapat lesen. tak macam ayah orang lain, kereta simpan sampai karat dekat garaj.

cukup la 5, simpan untuk tahun depan pula. cuma nak tambah lagi satu, saya suka ayah saya dah tua dan saya yang dah matang dan besar panjang sekarang ni sebab ayah dah cool dan tak boleh nak marah-marah saya sangat dan kami boleh berbincang apa saja topic pasal golf, bola, pelajaran, & etc.

i ♥ u , Pak Ram. :) 

9 comments:

cart said...

happy father's day!

nas said...

ermmm...nie melaka kat ne eh?? saye pon ader kg kat melake..ehehe

nas said...

ermmm...nie melaka kat ne eh?? saye pon ader kg kat melake..ehehe

Syukie said...

cari lah muke jawa...:P
sy pun bergitu ahaksz~

Afeeqa said...

cart- happy father's day too. :)

nas- nie dkt bandar hilir rasanya. tgh jalan nak pergi naik bot tu. kg melaka awk ktner? :)

naim- hehe. ayah sy suruh cari yg pattern lain pulak. :P

nas said...

ehehe..kg kat sg rambai..jauh lak..ehehe

Afeeqa said...

owhhh. sy xtau tmpt tu. hehe. yg sy pernah pegi kg paya dalam & jasin (PLKN). hehe. :D

cik xxx said...

AYAH incredible hulk keluarga. tanpa ayah kita hilang superhero

Afeeqa said...

ya betul. ayah is my super duper HERO in the world. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...