June 18, 2010

packing




minggu lepas, masa ayah hantar aku pergi stesen bus Larkin, we had a conversation pasal pindah randah lepas habis study nanti. 

"banyak ke barang kau?"
"tak banyak sangat yah. baju je la kot yang banyak"
"kat sana kau ada beli baju lagi ke?"
"ermmm. tak la yah. bawa dari rumah tu je"

dulu kan, memang aku rajin beli baju. masuk bulan baru mesti nak beli baju. lagi-lagi bila ada sales. lepas tu mood pada baju dah kurang. dah beralih pada selipar. lepas tu bawa kepada buku & komik. petang tadi aku dah kemas sikit baju-baju kurung, t-shirts, tudung-tudung untuk kelas agama, sarung bantal, tube, yang agak dah boleh di packing. phew~ nasib baik muat satu plastik hitam. kalau tak, confirm Pak Ramlee bising. pakaian yang masih berbaki tu, harap-harap muat la masuk beg hitam tarik yang gedabak tu nanti. 

kena cari kotak untuk isi buku-buku & komik-komik aku pula ni.

8 comments:

butterfly said...

wie...dh siap packing ye sumenya..:P

Afeeqa said...

haah hajar. packing sikit2. takut nnt hari jumaat tu xleh nk siap packing sumenyer. :)

Syukie said...

ala dah packing 2 ke..abes aku??
:(

Afeeqa said...

ko pon packing la sikit2. hehe. naim, sbelum aku balik, aku nak amek gambar dgn ko dlu tau.

xoxo.

Zurina Majid said...

welkam back to jb bebeh :))

Afeeqa said...

tq bebeh. waiting for me yaw. :>

nur hidayah isa said...

packing nk g mane ni?

Afeeqa said...

nak balik rumah kita dkt jb la awk. hehe. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...