June 16, 2010

my classmates, jom bersuka ria & bergembira



OMG! linda tak ada gambar dengan invitation card.

so, this is a special picture for Linda. hehe. muka gembira di hari terakhir kelas & of course sebab dapat invitation card seperti kami juga.
tq Sir James Tan sebab jadi model kejap.

boleh nampak alamatnya? kalau nampak, jumpa di sana yaw! hehe. lagi beberapa jam je lagi nie. my classmate yang pergi nanti, siap-siapkan la baju you all yer. dress up gempak-gempak ok. gue rasa macam nak buat Best Dress Competition pula. hadiahnya, tak tau la nak bagi yang sedia ada, atau pun yang baru. yang dah ada tu, dah lama dah simpan & perapkan. tapi tu la, kalau perempuan yang menang, kena lah sedekah hadiah tu dekat bf or adik lelaki korang. tapi hadiahnya tak mahal la. cikai cikai one punya. saja nak bagi competition dekat korang walaupun dah habis assignment. fyi, my classmates ni memang suka compete with each other. active student gituuu. :P

guys, esok i tak boleh nak jadi DJ. sakit tekak la. ngam-ngam choi je sakit tekak ni datang. lalala~

6 comments:

yanalolu'xx said...

wie...yana masih pening nk pakai baju ape..
pakai blous ok x untuk hi-tea?
cam nk gi dinner la plop..
-.-"

NURUL said...

sweet nya card

muhammad adam said...

pergh..sir james tu baik!
hehe

Afeeqa said...

yana- purple siot td. haha. :P

kak nurul- kan? pinky gitu. :D

muhammad adam- hahaha. plus sporting habis. :>

shey said...

cantek nye invitation card , buat sendiri ke babe ?? (:

Afeeqa said...

tq shey. x la babe. budak kelas i beli je tu. hehe. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...